Acum este: Mar Feb 20, 2018 9:12 pm

Vezi profilul :: Adriana A.

Mesaje de la 1 la 1 din 1

 1. avatar
  Vin Ian 28, 2011 5:10 pm
  Mesaj Scris de Cornelius DoarATAT - Implicare
  Bună Ziua !
  Îmi place să mă implic, dar nu cu tot dinadinsul, însă, cu Speranţa că voi fi util cu ceva, măcar cu un sfat. Am "la activ" un liceu, de Arte Plastice (promoţie 1975, cu Diplomă de Bacalaureat). Este aşa de îndepărtat în timp, încât ... aproape că nu-mi mai spune mare lucru. Dumnezeu vrea cu "disperare" să fac şi eu CEVA în "domeniul ARTEI", mai mult decât ca o simplă meserie (pictor executant la Teatrul Nottara, Bucureşti ... şi "butafor"~începător); poate de aceea V-AM GĂSIT ! Vrea desigur, să mă ambiţioneze, între mai tinerii mei COLEGI !!!
  Pe vremea când eram ... strungar (Fabrica de Motoare de avion, Turbomecanica, Bucureşti), mă cam îndepărtasem de artă, am tatonat (primele încercări) LASETELE. Mi-am făcut rost de croşete, câteva cărţi (chilimuri, etc.), aţă corespunzătoare şi ... am fost lăudat de garderobiera, cu care mai stăteam de vorbă (ca o mamă). Mi-a spus că puţine femei reuşesc să facă lasete la fel de "constante" ca ale mele.
  Apoi, după ceva timp, a venit "Revoluţia" şi m-am pricopsit cu noul statut, dar ... pe bani mult mai puţini !!
  Deşi am fost căsătorit (soţia mi-a decedat, în august 2010), am o fetiţă de aproape 5 anişori, ÎNCĂ nu "produc" ... nimic.
  Nu Nimic ! Nimic de NIMIC !
  Am păstrat probabil nişte "mentalitate" din [Epoca de AUR], care mă goneşte de la ideea de "artă pentru BANI", de parcă "nişte cunoştinţe, ori chiar Talentul", în caz că există ... n-ar trebui răsplătite !
  Subţire "biografie", căci nu cuvintele ar trebui să mă "lanseze", ci însăşi transpunerea artistică a Sentimentelor, Trăirilor, Impresiilor, Punctului meu de Vedere, nu în ultimul rând (şi nu doar cele precizate !) Tehnica ... într-un domeniu sau altul, al Artei Plastice ! (Eu le-am generalizat = Arte Vizuale, pentru a le deosebi, cât de cât, în cadrul ARTEI).
  Acest Forum, oferă în perspectivă ... orice tip de Creaţie ! Mărturisesc faptul că mi-aş dori să "înţeleg măcar" cum să realizez un Videoclip, dar mai ales CUM să îl întroduc ÎN CIRCUIT ! (YouTube, sau, orice altceva). Mai greu, căci nu cunosc limba engleză şi nici nu am cunoştinţe în IT !
  ~
  Cornelius, Smile
  PS: ... m-am oprit, deoarece ... s-a subţiat cursorul ! ... ~,
Adriana A.
avatar